ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - AddSEMINARS | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ONLINE | E-SHOP ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δείτε τo καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όροι χρήσης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.addseminars.gr (εφεξής “addSEMINARS”)  και η λειτουργία του διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης και εκπροσωπείται από την επιχείρηση με την επωνυμία «Image Communication», που εδρεύει στην οδό Καρατάσου 1 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” σε μια προσπάθεια της να πετύχει ένα άρτιο αποτέλεσμα και να προστατεύσει σε κάθε περίπτωση τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος περιγράφει παρακάτω τους όρους χρήσης του συγκεκριμένου. Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.addseminars.gr με τη διαδικτυακή τους παρουσία σ' αυτό  συμφωνούν και αποδέχονται τα παρακάτω:

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας www.addseminars.gr ανήκουν στην επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” και αποτελούν πνευματικά δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Οι χρηστές αναγνωρίζουν τα ιδιοκτησιακά και πνευματικά δικαιώματα της επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” και δεσμεύονται να τα διαφυλάξουν.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή και  αναμετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου την ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη εγγραφή έγκριση της επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “Image Communication”.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.addseminars.gr είναι μια ιστοσελίδα που προσφέρει σεμινάρια (άμεση μεταφορά τεχνογνωσίας από την Image Communication) χωρίς φυσική παρουσία και αφορά τους τομείς των δημοσίων σχέσεων, της οργάνωσης, της διοίκησης, των websites, e-shops, social media, marketing, management, κλπ.

Η ορθότητα περιγραφής των προϊόντων είναι ευθύνη της επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” η όποια καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ακριβής χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο για ύπαρξη κάποιων τυπογραφικών και όχι μόνο λαθών. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο υποπέσει στην αντίληψη των χρηστών, αυτοί έχουν τη δυνατότητα να το αναφέρουν άμεσα αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@addseminars.gr.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” δεν ευθύνεται για ζημιές του χρήστη ή τρίτων που τυχόν προκληθούν από δυσλειτουργίες του συστήματος. Ενδεικτικά αναφέρονται βλάβες στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και γενικά βλάβες και κίνδυνοι που προέρχονται από το δίκτυο των παροχέων internet, κοκ.  Επίσης η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication”  δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Ο κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.addseminars.gr είναι  υποχρεωμένος να  χρησιμοποιεί τα πραγματικά του στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail, κλπ) στις διάφορες φόρμες επικοινωνίας όταν επιχειρεί κάποιο αίτημα είτε αυτό αφορά πληροφορία είτε την παραγγελία κάποιου προϊόντος. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο  σύμφωνα με τους νόμους και δεν θα προβαίνει σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες σε αυτόν ή σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με τo www.addseminars.gr.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” ενημερώνει ότι δικαιούται, κρίνοντας και  αξιολογώντας όλα τα στοιχεία για την παραγγελία των πελατών της, να απορρίψει κάποια παραγγελία λόγο μη συμπλήρωσης σωστών και επαρκών στοιχείων του πελάτη ή αν πειστεί  ότι τα στοιχειά είναι ψεύτικα.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο  “Image Communication” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους, τις τιμές και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνοντας όμως την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή προκύπτει μέσα από τις σελίδες του  ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.addseminars.gr.


 
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
------------------------
Τι είναι τα addSEMINARS;
H Image Communication  μέσω των addSEMINARS,  αντιλαμβανόμενη τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής οι οποίες επιτρέπουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σχεδίασε απλές τεχνογνωσίες υποστήριξης γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με τις δημόσιες σχέσεις, τη διοίκηση και γενικότερα την επικοινωνία επιχειρώντας μια πρώτη γνωριμία μαζί τους με πολύ εύκολο, συνοπτικό και κατανοητό τρόπο.

Πρόκειται για τεχνογνωσίες από την Image Communication οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε με μια απλή οπτική επαφή μαζί τους ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος χρήστης τους, αποκτά μια πρώτη εντύπωση για το θέμα που παρουσιάζεται σε κάθε σεμινάριο.

Κάνουμε λόγο για τεχνογνωσίες - σεμινάρια που δεν χρειάζονται φυσική παρουσία και απλά χρειάζονται μόνο τη δική σας προσωπική ενασχόληση και τίποτε άλλο.

Σας αποστέλλονται είτε διαδικτυακά είτε ταχυδρομικά και δεν τίθεται θέμα εξέτασης ή κάποιας άλλης μορφής δέσμευσης ώστε να πάρετε και την πιστοποίηση σας.

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι τα addSEMINARS σας προσφέρουν ένα είδος ευχάριστων βοηθητικών σημειώσεων οι οποίες θα σας ωφελήσουν άμεσα και γρήγορα καθώς έχουν μέσα από μεγάλες και χρονοβόρες έρευνες εντοπίσει όλα εκείνα τα σημεία που χρειάζεστε πραγματικά ως γνώσεις.


Τι περιλαμβάνει το e-mail που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση σας αν πραγματοποιήσετε τη συγκεκριμένη επιλογή;
Το 99% των παραγγελιών εξυπηρετούνται με τη συγκεκριμένη επιλογή καθώς είναι άμεση, λειτουργική και γρήγορη (μέσα σε 7 με 10 ώρες μετά την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης το σεμινάριο βρίσκεται στη διάθεση του ενδιαφερόμενου. Από τη στιγμή που έχει σταλεί το e-mail (PDF - παρουσίαση σεμιναρίου, απόδειξη/τιμολόγιο, επιστολή/χρυσός κωδικός, ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ώστε να την εκτυπώσετε σε ότι χαρτί επιθυμείτε ανα πάσα στιγμή) δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας σε καμία περίπτωση λόγω της ιδιαιτερότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας καθώς υπάρχει άμεση χρήση από τον παραλήπτη. Πληρώνετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό που θα σας αποσταλεί. Αμέσως μετά την επιβεβαιώση της πληρωμής σας, όλα θα βρίσκονται στη διάθεση σας με ένα μόνο e-mail (PDF - παρουσίαση σεμιναρίου, απόδειξη/τιμολόγιο, επιστολή/χρυσός κωδικός, ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ώστε να την εκτυπώσετε σε ότι χαρτί επιθυμείτε ανα πάσα στιγμή). Συστήνεται σε κάθε περίπτωση.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο που αποστέλλεται με courier στο χώρο σας εφόσον ζητηθεί συγκεκριμένη επιλογή με πρόσθετο κόστος 10€;
1.  Ένα cd μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται σε μορφή PDF, μια παρουσίαση διαφανειών του σεμιναρίου που έχετε επιλέξει.
2. Εκτυπωμένη η πιστοποίηση μεταφορά τεχνογνωσίας πάνω στην οποία αναγράφεται το όνομα σας, το όνομα του σεμιναρίου που έχετε επιλέξει, αριθμός μητρώου, ημερομηνία και υπογραφή γνησιότητας ώστε το σεμινάριο που έχετε αγοράσει να αποτελεί 100% γνήσια υπηρεσία των addSEMINARS by Image Communication.
3. Απόδειξη ή τιμολόγιο, αναλόγως τι θα ζητηθεί από εσάς ώστε να είναι έγκυρη η πιστοποίηση γνησιότητας και μεταφοράς τεχνογνωσίας του σεμιναρίου που έχετε επιλέξει.
4. Επιστολή γνωριμίας με παροχή του «ΧΡΥΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ» για εκπτώσεις σε επόμενες αγορές σεμιναρίων μέσα σε χρονικό διάστημα 45 ημερών. Από τη στιγμή που έχει σταλεί και έχει παραληφθεί το πακέτο (PDF - παρουσίαση σεμιναρίου, απόδειξη/τιμολόγιο, επιστολή/χρυσός κωδικός, ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ) δεν είναι δυνατή η ακύρωση και η επιστροφή της παραγγελίας σε καμία περίπτωση λόγω της ιδιαιτερότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας καθώς υπάρχει άμεση χρήση από τον παραλήπτη.

Πρέπει να δώσω κάποιες εξετάσεις;
Όχι. Αποκτάτε το σεμινάριο και τις γνώσεις που χρειάζεστε…
1. Χωρίς καμία φυσική παρουσία.
2. Χωρίς καμία εξεταστική διαδικασία.
3. Χωρίς οποιαδήποτε άλλη δέσμευση.

Δεν έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, επομένως γιατί να δώσετε εξετάσεις;

Απλά, τα addSEMINARS by Image Communication έχουν φροντίσει για εσάς να σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση του θέματος που σας ενδιαφέρει και είναι δίπλα σας μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση σας προκύψει από την προσωπική σας επεξεργασία και ενασχόληση του σεμιναρίου που θα σας αποσταλεί.

Μπορώ να προσθέσω την πιστοποίηση μεταφοράς στο βιογραφικό μου;
Σαφώς και μπορείτε. Στόχος των addSEMINARS είναι να ενισχύσετε τις γνώσεις σας άμεσα και φυσικά το βιογραφικό σας. Ο ιδιωτικός τομέας αναζητά ανθρώπους με δυναμικότητα, με όρεξη για γνώση την οποία φυσικά μπορεί σε κάθε περίπτωση να αποδεικνύει ότι κατέχει κάποιος/α στην πραγματικότητα και όχι απλά στα χαρτιά.

Αυτός/η που θα ασχοληθεί σοβαρά με τα addSEMINARS, θα τα μελετήσει, θα κρατήσει σημειώσεις, θα προβληματιστεί μαζί τους δημιουργικά, έχει σίγουρα ενισχύσει τις γνώσεις του και μπορεί άνετα να αναπτύξει κουβέντα σχετικά με το σεμινάριο που έχει επιλέξει σε αντίθεση με κάποιον/α άλλον/η που δεν έδωσε απολύτως καμία σημασία στην τεχνογνωσία που επέλεξε.

Στο πεδίο, λοιπόν του βιογραφικού σας όπου αναγράφεται κάτι του τύπου «σεμινάρια & άλλα» προσθέτετε τη φράση πχ «ενασχόληση με σεμινάριο - τεχνογνωσία με τίτλο
"Ηγέτης & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού".

Ό άνθρωπος που σας κάνει τη συνέντευξη ενδεχομένως να σας ρωτήσει για το συγκεκριμένο σεμινάριο και εφόσον έχετε ασχοληθεί μαζί του έχετε μια μοναδική ευκαιρία να «κερδίσετε τις εντυπώσεις».

Σκεφτείτε το, λίγο, μόλις 30 sec και τα λόγια μετά είναι περιττά!

Είναι πιστοποιημένα σεμινάρια από κάποιο εκπαιδευτικό και όχι μόνο οργανισμό;
Όχι δεν είναι. Γιατί εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει παρακολούθηση σεμιναρίου με κάποιο τρόπο αλλά ούτε φυσικά και κάποια αντίστοιχη εξέταση για επιτυχημένο ή αποτυχημένο αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη ερώτηση θεωρούμε ότι είναι εντελώς αφελής, παιδική και ορισμένες φορές «πονηρού τύπου».

Για αυτούς/ες λοιπόν που πραγματοποιούν την ερώτηση από αφέλεια ή από άλλη καλοπροαίρετη αιτιολογία  απαντούμε ότι πρόκειται για σεμινάρια - μεταφορές τεχνογνωσιών από επιχειρηματική δραστηριότητα επικοινωνίας μέσω των οποίων καταγράφει την πολύτιμη εμπειρία της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από την πραγματική αγορά.

Επομένως δεν κάνουμε λόγο σε καμία περίπτωση για εκπαιδευτικούς ή αντίστοιχους οργανισμούς, για καθηγητές, κοκ.  Υπάρχουν οι τεχνογνωσίες όπως αυτές καταγράφονται εμπειρικά μέσα από την αγορά και την επιτυχία μέσα σε αυτήν. Πρόκειται μόνο για περιεχόμενα πρώτης μορφής και επεξεργασίας.

Τώρα για αυτούς/ες που πραγματοποιούν την ερώτηση με αρνητικό τρόπο ή διάθεση απαντούμε ότι αν περιμένουν αγοράζοντας σεμινάρια - τεχνογνωσίες από τα addSEMINARS με κόστος μόλις 50€ ή 300€ να πετύχουν κάτι αντίστοιχο με ένα μεταπτυχιακό ή να πάρουν προαγωγή στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα και άλλα πολλά, είναι καλύτερο για αυτούς να μην προβούν σε καμία παραγγελία καθώς δεν είναι το κοινό που απευθύνεται η συγκεκριμένη προσπάθεια.

Πως γεννήθηκε η ιδέα των addSEMINARS με κεντρική φιλοσοφία  «όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώση και στην τεχνογνωσία - λέμε όχι στον αποκλεισμό».
Τα addSEMINARS είναι μια δραστηριότητα της επιχείρησης Image Communication η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε βαλκανικές χώρες.

Η  εμπειρία της είναι αρκετά μεγάλη και μέσα από αυτή «παρατήρησε» ότι η τεχνογνωσία της σε μια απλή μορφή θα μπορούσε να είναι χρήσιμη ακόμα και στον πιο ανυποψίαστο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι είτε ένας απόφοιτος γυμνασίου ή λυκείου, είτε ένας φοιτητής ή απόφοιτος, είτε ένα στέλεχος είτε ένας έμπορος είτε οτιδήποτε άλλο.

Είναι κρίμα να μην μπορούν επιχειρήσεις να αναπτυχθούν ή ιδιώτες να μην εξελιχθούν γιατί δεν κατάφεραν να έχουν μια πρόσβαση σε μια καλύτερη τεχνογνωσία.

Επομένως για την οικονομία της συζήτησης το ύφος και το μέγεθος της παρουσίασης των τεχνογνωσιών των addSEMINARS με κόστος μόνο 50€ επιλέχθηκε με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι προσιτές από όλους ανεξαρτήτως μόρφωσης και οικονομικής κατάστασης.

Έτσι με αυτό το δημιουργικό σκεπτικό ορίσαμε τις τεχνογνωσίες «για όλους» και τις τεχνογνωσίες «για εμπόρους».

Ο στόχος ξεκάθαρα αναπτυξιακός ώστε από τη μία να δώσουμε μια εικόνα για κάποιο αντικείμενο που δεν γνωρίζουν οι επιχειρήσεις και από την άλλη να ενισχύσουμε στο βαθμό που είναι δυνατόν τις γνώσεις και το βιογραφικό ενός ιδιώτη που επιχειρεί να σταδιοδρομήσει στον ιδιωτικό τομέα σε οποιαδήποτε θέση στην οποία να μην γνωρίζει καν το αντικείμενο.

Για φαντάσου, αγαπητέ φίλε αναγνώστη, κάποιον ο οποίος μεταφέρεται για «διάφορους λόγους» από το τμήμα πχ  του λογιστηρίου στο τμήμα πχ των δημοσίων σχέσεων μιας εταιρείας και δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Τι θα κάνει; Θα αγοράσει ένα βιβλίο για τις δημόσιες σχέσεις; Θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα  πολλών ωρών ή ημερών για το οποίο ίσως να μην έχει τα χρήματα; Θα πάει σε κάποια ιδιωτική σχολή ή θα δώσει εξετάσεις για κάποιο αντίστοιχο πανεπιστημιακό ίδρυμα; Το ιδανικό θα ήταν να τα κάνει όλα αυτά,  Αλλά έχει το χρόνο;

Ή μήπως πάλι από «φόβο» και άγχος μήπως δεν τα καταφέρει θα παραιτηθεί χωρίς καν να δει τι ακριβώς συμβαίνει στη νέα θέση;

Σ’ αυτό το σημείο δημιουργήσαμε τα addSEMINARS με στόχο με μια απλή ανάγνωσή μερικών διαφανειών σχεδιασμένες με απλή οπτική να πάρει μια πρώτη ιδέα και να αξιολογήσει τον εαυτό του αν μπορεί να συνεχίσει στο συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας ή όχι.

Εμείς στην Image Communication είμαστε πολύ περήφανοι για τα addSEMINARS, γιατί τα υλοποιούμε στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης ως επιχειρηματική ύπαρξη απέναντι στην κοινωνία με κεντρική φιλοσοφία  «όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώση και στην τεχνογνωσία - λέμε όχι στον αποκλεισμό».

Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν εξειδικευμένα τα θέματα που προβάλλουμε αλλά από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα.

Και οι δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορούν τα addSEMINARS και προσπαθούν σε κάθε περίπτωση να πράττουν το καλύτερο δυνατό με τα σεμινάρια τεχνογνωσίες τους ώστε οι επιχειρήσεις, η στελέχωση αυτών και η επιχειρηματικότητα γενικά να διέπονται από υγιείς βάσεις και πρότυπα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
H επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “Image Communication”, στα πλαίσια μιας προσπάθειας εύρυθμης και επιτυχημένης συνεργασίας με τους πελάτες της δεσμεύεται ρητά και κατηγορηματικά ότι η οποιαδήποτε επικοινωνία ενός χρήστη με την ιστοσελίδα της επιχείρησης με το διακριτικό τίτλο “Image Communication”, η οποία περιέχει αποστολή προσωπικών δεδομένων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, κλπ) προστατεύεται αυστηρώς και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση προώθησης της σε τρίτους για λόγους που δεν αφορούν την διαδικασία για την οποία πραγματοποιήθηκε και η αναφερόμενη επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνεπώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποθήκευσης, επεξεργασίας και μεταφοράς προσωπικών δεδομένων του χρήστη του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία που ενδεχομένως ζητηθούν σε κάποια φόρμα επικοινωνίας ή παραγγελίας ενός προϊόντος ή υπηρεσίας (εφόσον υπάρχει φυσικά) χρησιμοποιούνται μόνο για την ικανοποίηση της συγκεκριμένης επιθυμίας, την εκτέλεση της συγκεκριμένης παραγγελίας ή οποιουδήποτε άλλου συγκεκριμένου αιτήματος του χρήστη που προκύπτει από την αλληλεπίδραση του με το συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο.

Τα στοιχεία του χρήστη μετά την υλοποίηση της επικοινωνίας για το συγκεκριμένο αίτημα διαγράφονται μέσα σε 24 με 48 ώρες από την παραλαβή του συγκεκριμένου αιτήματος.

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος  σας ενημερώνει ότι  χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του.

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies αnalytics. Πρόκειται για ένα υποσύνολο των cookies λειτουργικότητας το οποίο εξυπηρετεί στη δυνατότητα αξιολόγησης  της αποτελεσματικότητας των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.

Επίσης ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος cookies τα οποία επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι και την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου ο οποίος λειτουργεί πέρα από ενημερωτικά και ως ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην προκειμένη περίπτωση μόνο η Google ή τρίτοι, πάντα όμως μέσω της Google, δύναται για διαφημιστικούς λόγους, να κάνουν χρήση των συγκεκριμένων cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο.

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος δεν κάνει άλλη χρήση των cookies, πχ για στοχευμένη πρόταση κάποιου στοχευμένου προϊόντος, κατάλληλου για τις ανάγκες σας, κοκ.
Για οποιαδήποτε αντίρρησή σας, προβληματισμό σας, ερώτημα σας ή δημιουργική προσπάθεια σας να μας ενημερώσετε σχετικά με τους όρους χρήσης, τα προσωπικά δεδομένα και γενικά την πολιτική απορρήτου στο διαδίκτυο, ένα μέσο το οποίο συνεχώς μεταλλάσσεται και εξελίσσεται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς είμαστε στη διάθεση σας να σας απαντήσουμε, να σας εξυπηρετήσουμε ή ακόμα και να διορθώσουμε κάτι το οποίο μπορεί να έχει ξεφύγει (σαφώς και όχι ηθελημένα) της δικής μας γνώσης και προσοχής.


addSEMINARS by Image Communication | Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη | t. 2310 55 23 21 | info@addseminars.gr
addSEMINARS by Image Communication
Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη | t. 2310 55 23 21 | info@addseminars.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο