ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - AddSEMINARS | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ONLINE | E-SHOP ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δείτε τo καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συχνές ερωτήσεις.

Τι είναι τα addSEMINARS;
H Image Communication  μέσω των addSEMINARS,  αντιλαμβανόμενη τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής οι οποίες επιτρέπουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σχεδίασε απλές τεχνογνωσίες υποστήριξης γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με τις δημόσιες σχέσεις, τη διοίκηση και γενικότερα την επικοινωνία επιχειρώντας μια πρώτη γνωριμία μαζί τους με πολύ εύκολο, συνοπτικό και κατανοητό τρόπο.

Πρόκειται για τεχνογνωσίες από την Image Communication οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε με μια απλή οπτική επαφή μαζί τους ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος χρήστης τους, αποκτά μια πρώτη εντύπωση για το θέμα που παρουσιάζεται σε κάθε σεμινάριο.

Κάνουμε λόγο για τεχνογνωσίες - σεμινάρια που δεν χρειάζονται φυσική παρουσία και απλά χρειάζονται μόνο τη δική σας προσωπική ενασχόληση και τίποτε άλλο.

Σας αποστέλλονται είτε διαδικτυακά είτε ταχυδρομικά και δεν τίθεται θέμα εξέτασης ή κάποιας άλλης μορφής δέσμευσης ώστε να πάρετε και την πιστοποίηση σας.

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι τα addSEMINARS σας προσφέρουν ένα είδος ευχάριστων βοηθητικών σημειώσεων οι οποίες θα σας ωφελήσουν άμεσα και γρήγορα καθώς έχουν μέσα από μεγάλες και χρονοβόρες έρευνες εντοπίσει όλα εκείνα τα σημεία που χρειάζεστε πραγματικά ως γνώσεις.


Τι περιλαμβάνει το e-mail που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση σας αν πραγματοποιήσετε τη συγκεκριμένη επιλογή;
Το 99% των παραγγελιών εξυπηρετούνται με τη συγκεκριμένη επιλογή καθώς είναι άμεση, λειτουργική και γρήγορη (μέσα σε 7 με 10 ώρες μετά την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης το σεμινάριο βρίσκεται στη διάθεση του ενδιαφερόμενου. Πληρώνετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό που θα σας αποσταλεί. Αμέσως μετά την επιβεβαιώση της πληρωμής σας, όλα θα βρίσκονται στη διάθεση σας με ένα μόνο e-mail (PDF - παρουσίαση σεμιναρίου, απόδειξη/τιμολόγιο, επιστολή/χρυσός κωδικός, ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ώστε να την εκτυπώσετε σε ότι χαρτί επιθυμείτε ανα πάσα στιγμή). Συστήνεται σε κάθε περίπτωση.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο που αποστέλλεται με courier στο χώρο σας εφόσον ζητηθεί η συγκεκριμένη επιλογή με πρόσθετη χρέωση 10€;
1. Ένα cd μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται σε μορφή PDF, μια παρουσίαση διαφανειών του σεμιναρίου που έχετε επιλέξει.
2. Εκτυπωμένη η πιστοποίηση μεταφορά τεχνογνωσίας πάνω στην οποία αναγράφεται το όνομα σας, το όνομα του σεμιναρίου που έχετε επιλέξει, αριθμός μητρώου, ημερομηνία και υπογραφή γνησιότητας ώστε το σεμινάριο που έχετε αγοράσει να αποτελεί 100% γνήσια υπηρεσία των addSEMINARS by Image Communication.
3. Απόδειξη ή τιμολόγιο, αναλόγως τι θα ζητηθεί από εσάς ώστε να είναι έγκυρη η πιστοποίηση γνησιότητας και μεταφοράς τεχνογνωσίας του σεμιναρίου που έχετε επιλέξει.
4. Επιστολή γνωριμίας με παροχή του «ΧΡΥΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ» για εκπτώσεις σε επόμενες αγορές σεμιναρίων μέσα σε χρονικό διάστημα 45 ημερών.


Πρέπει να δώσω κάποιες εξετάσεις;
Όχι. Αποκτάτε το σεμινάριο και τις γνώσεις που χρειάζεστε…

1. Χωρίς καμία φυσική παρουσία.
2. Χωρίς καμία εξεταστική διαδικασία.
3. Χωρίς οποιαδήποτε άλλη δέσμευση.

Δεν έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, επομένως γιατί να δώσετε εξετάσεις;
 
Απλά, τα addSEMINARS by Image Communication έχουν φροντίσει για εσάς να σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση του θέματος που σας ενδιαφέρει και είναι δίπλα σας μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση σας προκύψει από την προσωπική σας επεξεργασία και ενασχόληση του σεμιναρίου που θα σας αποσταλεί.


Μπορώ να προσθέσω την πιστοποίηση μεταφοράς στο βιογραφικό μου;
Σαφώς και μπορείτε. Στόχος των addSEMINARS είναι να ενισχύσετε τις γνώσεις σας άμεσα και φυσικά το βιογραφικό σας. Ο ιδιωτικός τομέας αναζητά ανθρώπους με δυναμικότητα, με όρεξη για γνώση την οποία φυσικά μπορεί σε κάθε περίπτωση να αποδεικνύει ότι κατέχει κάποιος/α στην πραγματικότητα και όχι απλά στα χαρτιά.

Αυτός/η που θα ασχοληθεί σοβαρά με τα addSEMINARS, θα τα μελετήσει, θα κρατήσει σημειώσεις, θα προβληματιστεί μαζί τους δημιουργικά, έχει σίγουρα ενισχύσει τις γνώσεις του και μπορεί άνετα να αναπτύξει κουβέντα σχετικά με το σεμινάριο που έχει επιλέξει σε αντίθεση με κάποιον/α άλλον/η που δεν έδωσε απολύτως καμία σημασία στην τεχνογνωσία που επέλεξε.

Στο πεδίο, λοιπόν του βιογραφικού σας όπου αναγράφεται κάτι του τύπου «σεμινάρια & άλλα» προσθέτετε τη φράση πχ «ενασχόληση με σεμινάριο - τεχνογνωσία με τίτλο
"Ηγέτης & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού".

Ό άνθρωπος που σας κάνει τη συνέντευξη ενδεχομένως να σας ρωτήσει για το συγκεκριμένο σεμινάριο και εφόσον έχετε ασχοληθεί μαζί του έχετε μια μοναδική ευκαιρία να «κερδίσετε τις εντυπώσεις».

Σκεφτείτε το, λίγο, μόλις 30 sec και τα λόγια μετά είναι περιττά!


Είναι πιστοποιημένα σεμινάρια από κάποιο εκπαιδευτικό και όχι μόνο οργανισμό;
Όχι δεν είναι. Γιατί εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει παρακολούθηση σεμιναρίου με κάποιο τρόπο αλλά ούτε φυσικά και κάποια αντίστοιχη εξέταση για επιτυχημένο ή αποτυχημένο αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη ερώτηση θεωρούμε ότι είναι εντελώς αφελής, παιδική και ορισμένες φορές «πονηρού τύπου».

Για αυτούς/ες λοιπόν που πραγματοποιούν την ερώτηση από αφέλεια ή από άλλη καλοπροαίρετη αιτιολογία  απαντούμε ότι πρόκειται για σεμινάρια - μεταφορές τεχνογνωσιών από επιχειρηματική δραστηριότητα επικοινωνίας μέσω των οποίων καταγράφει την πολύτιμη εμπειρία της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από την πραγματική αγορά.

Επομένως δεν κάνουμε λόγο σε καμία περίπτωση για εκπαιδευτικούς ή αντίστοιχους οργανισμούς, για καθηγητές, κοκ.  Υπάρχουν οι τεχνογνωσίες όπως αυτές καταγράφονται εμπειρικά μέσα από την αγορά και την επιτυχία μέσα σε αυτήν. Πρόκειται μόνο για περιεχόμενα πρώτης μορφής και επεξεργασίας.

Τώρα για αυτούς/ες που πραγματοποιούν την ερώτηση με αρνητικό τρόπο ή διάθεση απαντούμε ότι αν περιμένουν αγοράζοντας σεμινάρια - τεχνογνωσίες από τα addSEMINARS με κόστος μόλις 50€ ή 300€ να πετύχουν κάτι αντίστοιχο με ένα μεταπτυχιακό ή να πάρουν προαγωγή στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα και άλλα πολλά, είναι καλύτερο για αυτούς να μην προβούν σε καμία παραγγελία καθώς δεν είναι το κοινό που απευθύνεται η συγκεκριμένη προσπάθεια.


Πως γεννήθηκε η ιδέα των addSEMINARS με κεντρική φιλοσοφία  «όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώση και στην τεχνογνωσία - λέμε όχι στον αποκλεισμό».
Τα addSEMINARS είναι μια δραστηριότητα της επιχείρησης Image Communication η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε βαλκανικές χώρες.

Η  εμπειρία της είναι αρκετά μεγάλη και μέσα από αυτή «παρατήρησε» ότι η τεχνογνωσία της σε μια απλή μορφή θα μπορούσε να είναι χρήσιμη ακόμα και στον πιο ανυποψίαστο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι είτε ένας απόφοιτος γυμνασίου ή λυκείου, είτε ένας φοιτητής ή απόφοιτος, είτε ένα στέλεχος είτε ένας έμπορος είτε οτιδήποτε άλλο.

Είναι κρίμα να μην μπορούν επιχειρήσεις να αναπτυχθούν ή ιδιώτες να μην εξελιχθούν γιατί δεν κατάφεραν να έχουν μια πρόσβαση σε μια καλύτερη τεχνογνωσία.

Επομένως για την οικονομία της συζήτησης το ύφος και το μέγεθος της παρουσίασης των τεχνογνωσιών των addSEMINARS με κόστος μόνο 50€ επιλέχθηκε με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι προσιτές από όλους ανεξαρτήτως μόρφωσης και οικονομικής κατάστασης.

Έτσι με αυτό το δημιουργικό σκεπτικό ορίσαμε τις τεχνογνωσίες «για όλους» και τις τεχνογνωσίες «για εμπόρους».

Ο στόχος ξεκάθαρα αναπτυξιακός ώστε από τη μία να δώσουμε μια εικόνα για κάποιο αντικείμενο που δεν γνωρίζουν οι επιχειρήσεις και από την άλλη να ενισχύσουμε στο βαθμό που είναι δυνατόν τις γνώσεις και το βιογραφικό ενός ιδιώτη που επιχειρεί να σταδιοδρομήσει στον ιδιωτικό τομέα σε οποιαδήποτε θέση στην οποία να μην γνωρίζει καν το αντικείμενο.

Για φαντάσου, αγαπητέ φίλε αναγνώστη, κάποιον ο οποίος μεταφέρεται για «διάφορους λόγους» από το τμήμα πχ  του λογιστηρίου στο τμήμα πχ των δημοσίων σχέσεων μιας εταιρείας και δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Τι θα κάνει; Θα αγοράσει ένα βιβλίο για τις δημόσιες σχέσεις; Θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα  πολλών ωρών ή ημερών για το οποίο ίσως να μην έχει τα χρήματα; Θα πάει σε κάποια ιδιωτική σχολή ή θα δώσει εξετάσεις για κάποιο αντίστοιχο πανεπιστημιακό ίδρυμα; Το ιδανικό θα ήταν να τα κάνει όλα αυτά,  Αλλά έχει το χρόνο;

Ή μήπως πάλι από «φόβο» και άγχος μήπως δεν τα καταφέρει θα παραιτηθεί χωρίς καν να δει τι ακριβώς συμβαίνει στη νέα θέση;

Σ’ αυτό το σημείο δημιουργήσαμε τα addSEMINARS με στόχο με μια απλή ανάγνωσή μερικών διαφανειών σχεδιασμένες με απλή οπτική να πάρει μια πρώτη ιδέα και να αξιολογήσει τον εαυτό του αν μπορεί να συνεχίσει στο συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας ή όχι.

Εμείς στην Image Communication είμαστε πολύ περήφανοι για τα addSEMINARS, γιατί τα υλοποιούμε στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης ως επιχειρηματική ύπαρξη απέναντι στην κοινωνία με κεντρική φιλοσοφία  «όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώση και στην τεχνογνωσία - λέμε όχι στον αποκλεισμό».

Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν εξειδικευμένα τα θέματα που προβάλλουμε αλλά από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα.

Και οι δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορούν τα addSEMINARS και προσπαθούν σε κάθε περίπτωση να πράττουν το καλύτερο δυνατό με τα σεμινάρια τεχνογνωσίες τους ώστε οι επιχειρήσεις, η στελέχωση αυτών και η επιχειρηματικότητα γενικά να διέπονται από υγιείς βάσεις και πρότυπα.
addSEMINARS by Image Communication | Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη | t. 2310 55 23 21 | info@addseminars.gr
addSEMINARS by Image Communication
Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη | t. 2310 55 23 21 | info@addseminars.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο