ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - AddSEMINARS | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ONLINE | E-SHOP ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δείτε τo καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

addSEMINARS | ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΛΙΚ"
Αποκτήστε τώρα το σεμινάριο και τις γνώσεις που χρειάζεστε χωρίς καμία φυσική παρουσία, εξεταστική διαδικασία ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση.

Τα addSEMINARS έχουν φροντίσει για εσάς να σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση του θέματος που σας ενδιαφέρει και είναι δίπλα σας μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση σας προκύψει από την προσωπική σας επεξεργασία και ενασχόληση του σεμιναρίου που θα σας αποσταλεί.

Εσείς απλά πραγματοποιείτε την παρακάτω διαδικασία:
1. Επιλογή σεμιναρίου.  2. Προσθήκη στο καλάθι.  3. Συμπλήρωση στοιχείων αποστολής στο χώρο σας.  4. Πληρωμή αντίστοιχου κόστους.

SMART INTERNET SALES
Σίγουρες πωλήσεις 100% μέσω διαδικτύου.
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Καθημερινά δημιουργούνται πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και πολλές περισσότερες σελίδες στα social media με στόχο να πουληθούν προϊόντα ή υπηρεσίες. Ελάχιστες από αυτές τις προσπάθειες έχουν επιτυχημένα αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν μυστικά αλλά μεθοδολογία. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΑΠΟ 300,00€ ΜΟΝΟ 100,00€
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Ένα εξαιρετικό σεμινάριο που μπορεί ίσως να αλλάξει την καθημερινότητά σας από την επόμενη κιόλας ημέρα. Απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως και θα προσθέσει σίγουρα αξία στην προσωπική ή επαγγελματική πορεία σας καθώς και στην επιχείρηση και στην ζωή σας. Δεν χάνεται! Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.

* Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί ολοκληρωμένη εισήγηση όπως αυτή παρουσιάζεται ακριβώς σε σεμινάρια με φυσική παρουσία.


 SALES & DEVELOPMENT
 ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Δεν αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς είναι οι πωλήσεις και το κυριότερο πως γίνονται οι επιτυχημένες πωλήσεις; Τα βασικά των πωλήσεων είναι εδώ για να σε βοηθήσουν άμεσα στη σκέψη σου, στη νέα σου δουλειά ή στα επιχειρηματικά σου όνειρα. Υπάρχει λύση, υπάρχει τρόπος για την πετυχημένη πώληση. Ώρα να μάθεις και εσύ. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


E - SHOP SALES STRATEGY (BASIC)  
 ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
H δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι μια απλή υπόθεση ή καλύτερα μια "αρπαχτή" για την επιχείρηση που το επιθυμεί. Χρειάζεται όραμα, μεράκι και κυρίως τεχνογνωσία αλλιώς όλα είναι ένα "χαμένο παιχνίδι". Πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε, μάθετε τουλάχιστον τα βασικά ώστε να αποφύγετε σίγουρα τις άσχημες εκπλήξεις. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


ΗΓΕΤΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (BASIC)
 ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Εργάζεσαι σ' έναν ανταγωνιστικό χώρο; Έχεις επιχείρηση και δεν γνωρίζεις πως να συμπεριφερθείς στους υπαλλήλους σου; Υπάρχει λόγος που σε κάθε πετυχημένη δραστηριότητα υπάρχει ένας ηγέτης. Γίνε εσύ αυτός/η μαθαίνονταςτουλάχιστον τα βασικά. Καλή επιτυχία! Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


PUBLIC RELATIONS & STRATEGIC PLAN
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Τι είναι οι δημόσιες σχέσεις; Γνωρίζεις; Σίγουρα είναι ο βασικός άξονας της επικοινωνίας μιας επιχείρησης. Μάθε τώρα τα βασικά. Σίγουρα θα τα χρειαστείς είτε γιατί ξαφνικά θα σου αλλάξουν τμήμα και θα σε μεταφέρουν στο τμήμα δημοσίων σχέσεων είτε γιατί η επιχείρησή σου έχει ανάγκη περισσότερο απο ποτέ την επιστήμη των δημοσίων σχέσεων. Μάθε τώρα τα βασικά με απλό, κατανοητό αλλά το κυριότερο με σωστό τρόπο. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


BUSINESS STRATEGY  
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΑΠΟ 300,00€ ΜΟΝΟ 100,00€
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Θέλεις να ανοίξεις μια επιχείρηση; Έχεις μια επιχείρηση αλλά δεν μπορείς να τα καταφέρεις; Αναρωτήθηκες τι μπορεί να φταίει; Μηπως πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία, φιλοσοφία και το κυριότερο στρατηγική; Μια ολοκληρωμένη ανάλυση σε περιμένει ώστε τα επιχειρηματικά και επαγγελματικά σου όνειρα να βρουν άμεσα ανταπόκριση. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.

* Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί ολοκληρωμένη εισήγηση όπως αυτή παρουσιάζεται ακριβώς σε σεμινάρια με φυσική παρουσία.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ SWS  
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΑΠΟ 300,00€ ΜΟΝΟ 100,00€
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Η πώληση θέλει ταλέντο. Σύμφωνοι. Η πώληση όμως εξαρτάται και από πολλούς άλλους παράγοντες. Μήπως εννοούμε τεχνικούς ή τεχνολογικούς; Μήπως πάλι εννοούμε ψυχολογικούς; Για κάνε την έρευνα σου και εσύ!  Μια ολοκληρωμένη ανάλυση σε περιμένει ώστε τα επιχειρηματικά και επαγγελματικά σου όνειρα να βρουν άμεσα ανταπόκριση. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.

* Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί ολοκληρωμένη εισήγηση όπως αυτή παρουσιάζεται ακριβώς σε σεμινάρια με φυσική παρουσία.
TOTAL SUCCESS | Επαγγελματική & Προσωπική Επιτυχία
 ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Βλέπεις κάποιους ανθρώπους και τους θαυμάζεις για την επαγγελματική και ίσως και για την προσωπική τους ζωή. Δεν γεννήθηκαν αλλά ούτε και στάθηκαν απλά τυχεροί. Δούλεψαν με συνέπεια και λογική και τα κατάφεραν γιατί επέλεξαν ένα μοντέλο ανάπτυξης το οποίο περιλαμβάνει σωστή επιλογή νοοτροπίας και άριστη εκτίμηση του χρόνου. Σειρά σου, να τα καταφέρεις! Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (HR2)
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Τελικά μπορούν όλες και όλοι να γίνουν επιτυχημένοι ηγέτες μιας επιχείρησης είτε είναι δική τους είτε εργάζονται για τη συγκεκριμένη. Υπάρχουν σταθερές τις οποίες αν τις ακολουθήσει κάποιος/α κατά γράμμα τότε σίγουρα θα ασκήσει μία επιτυχημένη ηγεσία κατά 92%. Αυτές, ακριβώς,  οι σταθερές παρουσιάζονται σε αυτό το σεμινάριο το οποίο είναι εύκολο, κατανοητό και απόλυτα εφαρμόσιμο από την επόμενη ημέρα κιόλας. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ MARKETING ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ | Πως τη δημιουργώ;
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Έχετε κατάστημα με προϊόντα ή ετοιμάζεστε να ανοίξετε; Σας λείπει η στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος που διαπραγματεύεται η επιχείρησή σας; Εδώ, μάλλον υπάρχει μία πρώτη λύση για εσάς παρόλο που μπορεί να μην γνωρίζετε καν τι σημαίνει στρατηγική μάρκετινγκ. Είτε γνωρίζετε είτε όχι δεν πειράζει. Θα ακολουθήσετε απλά βήματα και θα δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική επιτυχίας. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ | Πως τη δημιουργώ;
ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 50,00€
Έχετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα υπηρεσιών ή ετοιμάζεστε να την ανοίξετε; Σας λείπει η στρατηγική για την προώθηση της υπηρεσίας που διαπραγματεύεται η επιχείρησή σας; Εδώ, μάλλον υπάρχει μία πρώτη λύση για εσάς παρόλο που μπορεί να μην γνωρίζετε καν τι σημαίνει στρατηγική μάρκετινγκ. Είτε γνωρίζετε είτε όχι δεν πειράζει. Θα ακολουθήσετε απλά βήματα και θα δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική επιτυχίας. Πατήστε στην εικόνα παραπάνω (see more) και δείτε τώρα περισσότερα.
addSEMINARS by Image Communication | Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη | t. 2310 55 23 21 | info@addseminars.gr
addSEMINARS by Image Communication
Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη | t. 2310 55 23 21 | info@addseminars.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο